Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Cinc mesos perduts posen en risc el projecte del Museu d’Art Jaume Morera

Un cop analitzada la documentació per la construcció del Museu d’Art Jaume Morera a la seu de l’antiga Audiència que ens va ser lliurada per l’Ajuntament la setmana passada, hem pogut constatar que totes i cada una de les causes al·legades amb posterioritat a l’adjudicació i a l’acta de replanteig (i inici d’obra) per la UTE, ja havien estat estudiades i informades favorablement pels organismes competents,  tal i com es van incorporar al projecte definitivament aprovat. Només en el cas de les restes arqueològiques, de les que ja es preveia la seva existència,  faltava determinar la potència del jaciment per poder concretar la despesa.

Atesa la prerrogativa d’interpretar els plecs dels contractes públics per part de l’Administració contractant i les diferents i successives al·legacions de la UTE que mantenen aturada l’obra durant mes de cinc mesos, la Paeria podria haver iniciat un procediment per incompliment del contracte i exercir la potestat sancionadora contra la UTE, sense perjudici  de mantenir la via de negociació que es considerés convenient per solucionar els problemes d’execució que poden sorgir dins el marc establert en el propi contracte i el la Llei de contractes del sector públic. Aquest endarreriment ha posat en risc el projecte de la nova seu, davant la possibilitat de perdre algun dels ajuts atorgats, especialment el que ve del programa Europeu FEDER; a més pot haver causat un perjudici econòmic a la ciutat.

Us podeu descarregar un resum de la documentació en aquest enllaç: Resum de la primera documentació lliurada sobre el Museu d’Art Jaume Morera

Audiència Provincial de Lleida Futura seu del Museu d’Art Jaume Morera Lleida 25 Març 2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: